Cum iti poti mari veniturile cu AdChoices.ro

In primul rand, pentru a obtine bani cu platforma AdChoices.ro este necesar sa ai cel putin un site (sau un blog) pe care sa il monetizezi, pe care sa poti posta reclama contextuala “livrata” de AdChoices. Este important ca site-ul pe care pui publicitatea sa aiba un trafic decent obtinut in mod organic (din cautari pe motoarele de cautare si nu prin trafic automat sau redirectionari). Un site cu putin continut, care nu este optimizat, nu va avea trafic decent si implicit nu poate furniza bani prin monetizare. Asadar, este foarte important ca site-ul sau blogul pe care doresti sa il monetizezi sa fie optimizat atat on-page cat si off-page pentru a aduce in timp cat mai multi vizitatori ce pot vedea reclamele contextuale AdChoices.
Un alt aspect important este cel al pozitionarii reclamei (banner sau anunt text, anunt catalog). Cu siguranta ca un banner amplasat la vedere, in prima fereastra a site-ului, va incuraja mai repede la clic decat un anunt postat in subsolul paginii sau in interiorul site-ului intr-un loc greu accesibil. Este foarte bine sa pozitionati reclama in top sau pe lateral dreapta, in fereastra principala, astfel incat bannerul sa fie foarte vizibil pentru oricine ajunge pe site. In fotografia alaturata aveti si recomandari privind amplasarea reclamelor. Cu ordine de priporitate pentru pozitionare: culoarea galbena pentru pozitia principala, culoarea portocalie pentru pozitie secundara.

Pozitionare reclama AdChoicesUn alt sfat important pentru a obtine bani cu AdChoices.ro: inserati reclamele pe mai multe site-uri sau bloguri. Utilizand diferite forme de reclama (nu aceeasi) respectiv banner, banner + text, anunturi de tip catalog, toate acestea de dimensiuni si formate diferite.

This entry was posted in Bani din blog, Monetizare website and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Cum iti poti mari veniturile cu AdChoices.ro

  1. Vasile says:

    Buna ziua
    Va rog sa-mi spune-ti care este câștigul pe un clik? Vreau să fac o comparație cu ceea ce-mi oferă adsense. Mulțumesc

  2. Adchoices.ro says:

    Castigurile se calculeaza in functie de CTR. Aveti in contul de publisher toate datele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>