Ghid Publisheri

Ce este programul de publisheri AdChoices.ro?

Programul de publisheri AdChoices.ro reprezintă un program de parteneriat care le permite publisherilor să afişeze reclame pe siturile lor pentru a fi platiţi în schimbul clicurilor corecte pe aceste reclame. Publisherii sunt liberi să se înscrie oricând în sistem şi să pornească afişarea de reclame pe propriile site-uri sau bloguri. În acest moment publisherii câştigă 50% din valoarea de clic pentru reclamele afişate, cea mai bună ofertă de pe piaţa de publicitate contextuală din România. După ce va dezvoltaţi ca şi refferal al platformei AdChoices.ro şi obţineţi ca publisher cel puţin 31 euro puteţi primi statutul de publisher premium, respectiv veţi primi 60% din valoarea cost per clic.

Cum mă pot înregistra în programul de publisher?

Înregistrarea în programul de publisheri AdChoices.ro este foarte simplă şi durează un minut. Trebuie doar să accesaţi butonul de înregistrare. Clic aici pentru înregistrare şi începeţi afişarea reclamelor noastre pe site-ul sau blogul pe care îl administraţi.

Cât de flexibile sunt formatele de afişare?

Formatele de reclamă sunt uşor de administrat şi puteţi crea propriile blocuri din contul de publisher. Decideţi singur(ă) câte reclame text doriţi să afişaţi, configurarea anunţului, culorile, setarea bannerelor, modul de apariţie (în pagină sau deasupra), tipul de anunţ (bannere, imagine, pentru telefon mobil WAP, sticky).

Care este diferenţa între codurile pentru motoarele de căutare şi cele pentru conţinut de pagină?

Codul pentru conţinutul paginilor va identifica tema şi conţinutul paginii şi va afişa reclame contextuale de tipul AdSense în mod automat. Codul pentru afişarea reclamei generat pentru motoarele de căutare este desemnat special pentru cei care administrează motoare de căutare şi reclamele afişate depind exact de cuvintele cheie utilizate la căutări.

Câte blocuri de reclamă pot plasa în pagina mea web?

Puteţi plasa oricâte blocuri de reclamă doriţi în pagina dv web. Dar fiecare cod subsecvent să fie diferit, pentru aceasta este necesar să generaţi coduri diferite de reclame.

Pot restricţiona apariţia pe site-ul meu a reclamelor difuzate de competitorii mei?

Da, puteţi restricţiona reclamele de la competitori care pot fi afişate pe site-ul dv. Când creaţi blocul de reclamă pe care urmează să îl postaţi, aveţi posibilitatea de a selecta siturile pe care doriţi să le excludeţi astfel încât reclama lor să nu apară pe pagina dv.

Care sunt motalităţile de retragere a fondurilor?

În acest moment efectuăm plăţi doar prin PayPal. Puteţi solicita retragerea fondurilor obţinute din panoul de control al publisherului. În viitor vom introduce şi plata prin transfer bancar, într-un cont IBAN (opţiunea va fi disponibilă însă doar pentru echivalentul în lei pentru sumele de minim 50 euro). Dacă nu aveţi cont Paypal şi puteţi primi plăţile doar prin transfer în cont IBAN vă rugăm să folosiţi formularu de contact AdChoices.ro pentru a cere ajutorul administraţilor de sistem. Daca doriti sa aveti cont Paypal dati clic pe bannerul de mai jos.

BannerPaypal-AdChoicesCând voi fi platit(ă)?

Puteţi solicita retragerea de fonduri daca aveţi cel puţin €30 în cont (plata se va face în contul dv Paypal).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>