Introducere cod AdChoices sticky pe blogspot (2)

Intr-un articol precedent dadeam explicatii si informatii despre cum se introduce codul AdChoices intr-un site construit pe platforma WordPress. La fel ca in explicatia precedenta vom explica in acest articol cum se introduce un banner de tipul sticky (banner ce apare peste continutul paginii) dar de aceasta data pe un blog realizat pe platforma blogspot. Important: este necesar sa procedati cu atentie si inainte de a introduce codul va recomandam sa va faceti un back-up la continutul html al blogului dv. Asta se face simplu: se salveaza continutul astfel incat sa aveti posibilitatea ca in caz de nereusita sa reveniti la starea initiala a blogului. Se poate salva intr-un fisier notepad (continutul) dar cel mai bine pe o platforma notepad++. In mare, codul de reclama de la AdChoices se introduce similar cu codul AdSense.
Dupa ce va logati in administrarea proprie de Blogspot mergeti cu clic pe “Sablon” apoi clic pe “editati HTML”, dati clic pe “Accesati”. Cum va recomandam in acest tutorial AdChoices.ro mai intai este bine sa va faceti o copie de siguranta (copiati tot continutul intr-un fisier notepad si salvati).
In fisierul HTML blogspot cautati (undeva in josul paginii) expresia </body>. Chiar inainte de aceasta expresie introduceti un brake (<br/>). Apoi intre <br/> si </body> introduceti codul de banenr sticky. Cod pe care il preluati din contul dv de publisher. Aveti mai jos o imagine explicativa cu preluarea codului din contul de publisher. Cum se creeaza codul aveti explicatii intr-un articol precedent. Pentru a mari imaginea dati clic pe ea.

Cod Sticky banner text 728 AdChoices

Explicatia din imaginea de mai sus este pentru un cod de tip sticky pentru un banner text de tip 728 ce se afiseaza in subsolul paginii, in centru. In urmatoarea imagine aveti mai jos si exemplul de introducere a codului preluat din contul de publisher AdChoices in platforma blogspot, astfel incat bannerul de reclama sa fie afisat in josul paginii, central, peste continut. Cu optiunea de inchidere sau micsorarea a banenrului (dupa aparitia acestuia).

Introducere cod AdChoices in blogspot

Pentru a vedea cum functioneaza un astfel de banenr integrat intr-un blog pe blogspot DATI CLIC AICI. Veti vedea integrarea acestui modul de anunt de reclama de 728 ce apare intr-un site de tipul blogspot.

This entry was posted in AdChoices Romania, Publicitate Contextuala and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>