Obtine bani prin referali

Pe langa metoda clasica de a obtine bani si anume aceea de a afisa pe site reclame contextuale, AdChoices va pune la dispozitie si o alta posibilitate de monetizare a site-ului: obtinerea de referali. Pentru cei care nu stiu, referalii (referrals, referali) sunt cei care ajung utilizatori ai sistemului prin folosirea unei referinte din partea unui utilizator deja existent. Aceasta optiune este disponibila doar pentru publisheri si este regasita in contul personal de publisher cu sectiuni speciale de furnizare a bannerelor de referral, a linkului si a statisticilor de referral. In imaginile din acest articol (disponibile mai jos) veti vedea ca optiunile sunt pe coloana din dreapta atat pentru posibilitatea de a prelua linkul sau bannerele (cudul de bannere) pentru referral cat si pentru a vedea statisticile despre afiliatii pe care ii aduceti in sistem prin contul dv de utilizator/publisher AdChoices.ro. Codul de banner referral se preia la fel cu codurile HTML pentru anunturi/bannere. Mai exista si posibilitatea de a prelua un banner (ca imagine) si sa puneti pe el linkul de refferal. In aceasta situatie insa, desi veti putea vedea reteaua dv de referrali si se va face inscrierea, nu veti primi statisticile complete.

Beneficii ca referral AdChoices:

referali AdChoicesAdChoices.ro oferă o posibilitate suplimentară de a obţine bani prin sistemul de referrali: 12% din câştigurile obţinute de AdChhoices.ro de la publisherii si advertiserii ce îşi fac cont accesând linkul sau bannerul de referral. In cazul publisherilor pe care ii aduceti in sistem veti castiga 12% din sumele obtinute de AdChoices de la respectivul referral. Nu este vorba din profitul afiliatului adus in sistem ci despre banii AdChoices obtinuti din promovare prin bannerele afisate de respectivul referral. In mod similar, advertiserii adusi in sistm prin codul de referral, produc beneficii de 12% catre dv. 12% din banii chetuiti de respectivul advertiser pentru publicitate.

Monitorizare si bannere afiliati:

Mai jos aveti o imagine cu contul dv de pulisher. Pe coloana din dreapta, subliniat cu rosu, veti vedea cele doua texte pe care daca dati clic ajungeti in meniul propriu de referral: bannere si cod refferal si statistici referrali. Pentru a vedea imaginile la dimensiune pe tot ecranul dati clic pe ele (se maresc la clic) si veti vedea informatii despre programul de monetizare prin referali.

Refferali AdchoicesRo

Bannere si cod referral

Pentru mai multe informatii despre programul de afiliere AdChoices sau despre contul de referral consultati prginile principale ale site-ului sau navigati in contul propriu de publisher.

This entry was posted in Bani din blog, Monetizare website and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>